Olemme osa Coronariaa

Yritysesittely

Fysiokuusamo Oy on Kuusamon kaupungin talousalueella toimiva yksityinen terveydenhuoltoalan fysioterapiayritys, joka on perustettu vuonna 1983. Yrityksen omistavat Kirsti Ketola, Tuula Mustonen sekä Susanna Viinikka. Toiminta-alueena on Kuusamon kaupunki ja Posion kunta. Yritys työllistää yhteensä noin kymmenen henkilöä.

Yrityksen kiinteät, 376 m²:n toimitilat sijaitsevat Kuusamon kaupungin ydinkeskustassa terveyskeskuksen välittömässä läheisyydessä. Paikoitustilat ovat hyvät ja toimitiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Tilat ovat estettömyystarkistettuja. Toimitilat käsittävät asiakkaiden odotustilan, pukeutumis- ja suihkutilat, inva-wc:n, kuusi yksilöterapiapaikkaa sekä ryhmäliikuntatilan, jossa on lääkinnällisen harjoitusterapian laitteisto. Henkilöstön käytössä on toimisto- ja sosiaalitilat.

Tilat soveltuvat eriomaisesti tuki- ja liikuntaelinsairaiden sekä vaikeavammaisten monipuoliseen kuntoutukseen. Palveluumme kuuluu myös hoidot asiakkaiden luona, palvelukodeissa, päiväkodeissa, kouluilla sekä muualla asiakkaan elinympäristössä.

Tuotamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin sopimuksella Kuusamon Terveyskeskuksen fysioterapiaa ja lymfaterapiaa, Kuusamon Kaupungin sekä Valtionkonttorin veteraanikuntoutusta, Vakuutusyhtiöiden fysioterapiaa sekä työterveysfysioteriaa. Annetuista hoidoista n. 40 % suoritamme kotikäynteinä. Toimimme myös Posion kunnan alueella kahtena päivänä viikossa.   

Pyrimme aina, että toimintamme on asiakaslähtöistä. Olemme yhdessä henkilökuntamme kanssa hyväksyneet toiminnallemme seuraavat arvot:

  • Asiakaslähtöisyys
  • Asiakastyytyväisyys
  • Ammattitaito
  • Hyvä työilmapiiri
  • Kannattavuus

 

 OmaFysio  medi shop logo     medi sukkapiste logo            smartum logo

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kuusamo

Kirkkotie 23 A
93600 Kuusamo
010 525 8801
kuntoutus@coronaria.fi

Aukioloaikamme

Palvelemme 
ma-to klo 8.00-18.00, pe 8.00-16.00

muina aikoina sopimuksen mukaan