Olemme osa Coronariaa

Tuomas Säkkinen

Fysioterapeutti, liikuntaneuvoja, koulutettu hieroja

Uusin tiimimme tulokas on fysioterapeutti, liikuntaneuvoja ja koulutettu hieroja Tuomas Säkkinen. Tuomas on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015. Tätä ennen Tuomas on toiminut hierojana omalla toiminimellä viiden vuoden ajan. Liikunnanohjaajana Tuomas on toiminut Oulussa, jossa hän on vetänyt erilaisia liikuntaryhmiä. Juoksukoulujen, maratonkoulujen, hiihtokoulujen ja jumpparyhmien vetämisestä Tuomaksella on useamman vuoden kokemus. Omaa urheilutaustaa Tuomakselta löytyy hiihdon ja juoksun puolelta.

Tuomas on työskennellyt fysioterapeuttina vuoden 2015 alusta saakka. Asiakkaina on ollut niin tuki- ja liikuntaelin kuin neurologisiakin asiakkaita. Lisäksi kokemusta on kertynyt kehitysvammaisten kuntoutuksesta, lonkka-, sekä polvivaivojen hoidosta. Lisäksi osaamista löytyy myös urheiluvammoista, niiden ehkäisystä ja hoidosta. Henkilökohtaisia valmennettavia Tuomaksella on olllut sekä juoksun, että hiihdon puolella.

Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen Tuomas on suorittanut faskia-koulutuksen moduulit 1 ja 2. Neuraalikudoksen mobilisoinnin peruskurssin, peiliterapian, manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssin (C1/C2).  

Kielitaito: suomi, englanti

 OmaFysio  medi shop logo     medi sukkapiste logo            smartum logo

Fysiokuusamo Oy

Kelantie 4 A 2
93600 Kuusamo
(08) 852 2424
info @ fysiokuusamo.fi

Aukioloaikamme

palvelemme 
ma-to klo 8.45-17, pe 8.45-16

toimistomme palvelee
arkisin klo 9-16

muina aikoina sopimuksen mukaan