Olemme osa Coronariaa

Fysioterapia

Fysioterapia 60 min. - 45 min. - 30 min.

Fysioterapian tavoitteena on asiakkaan liikunta- ja toimintakyvyn edistäminen sekä elämänlaadun parantaminen. Fysioterapiassa arvioidaan yksilöllisesti asiakkaan terveyttä ja toiminnan rajoitteita sekä laaditaan tavoitteellinen fysioterapiasuunnitelma. 

Fysioterapia sisältää aina alku- ja loppututkimuksen. Fysioterapian menetelminä voidaan käyttää mm. manuaalista käsittelyä, kuten hierontaa ja nivelten tai hermokudoksen mobilisointia, fysikaalisia syvä-ja pintalämpöhoitoja tai sähköisiä kivunhoitomenetelmiä, terapeuttista harjoittelua heikentyneen lihas- tai niveltoiminnan kehittämiseksi sekä ohjausta ja neuvontaa, jotta asiakas kykenee aloittamaan omatoimisen harjoittelun. Lisäksi fysioterapeutti neuvoo apuvälineiden käytössä sekä ergonomiassa työskentelytapojen ja -asentojen kehittämiseksi. Fysioterapia voidaan toteuttaa hoitolaitoksella, kotikäyntinä tai muualla asiakkaan elinympäristössä. Suoritamme kotikäynteinä noin 40 % annetuista hoidoista.     

Meiltä löydät erikoisosaamista neurologiseen fysioterapiaan (mm. MS-tauti, CP-vamma, Parkinsonin tauti, ALS ja aivovammat), tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, McKenzie -menetelmään, lasten ja nuorten fysioterapiaan, työfysioterapiaan, fysioterapiaa ennen ja jälkeen leikkauksen sekä lihaskalvojen käsittelyyn (fascia) ja kinesioteippaukseen.

Käytössämme on Lympha Touch -laitehoito mm. turvotuksen ja arven hoitoon (http://www.physiotouch.com/fi/terveydenhuollon-ammattilaiset) sekä Laser -hoitoon Ditlaser (http://www.diter.com/www/tuotteet/fysioterapia/laser). Lisäksi toimitiloissamme on TechnoGymin kuntosalilaitteet, jotka on suunniteltu erityisesti lääkinnälliseen kuntoutukseen.

Tule fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman. Olemme toteuttaneet jo yli 30 vuoden ajan Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, Kuusamon Kaupungin lääkinnällistä kuntoutusta ja veteraanikuntoutusta sekä Valtionkonttorin ja Vakuutusyhtiöiden kuntoutusta. Nyt UUTENA yhteistyökumppanina myös FysiPartnersin OmaFysio-palvelut! 

Käytössämme on Kelan suorakorvausjärjestelmä! Suoritamme fysioterapiaa kotikäynteinä myös Posion kunnan alueella kahtena päivänä viikossa. 

Yrityksemme fysioterapeutteja ovat Kirsti Ketola, Tatu Korkalainen, Jenni KorteniemiElina Latva-Kurikka, Jenni Lehto, Tuula Mustonen, Bigga Paadar-Väliaho, Markku Santanen sekä Tuomas Säkkinen. Yrityksemme lääketieteellinen johtaja on Tuula Mustonen.  

 OmaFysio  medi shop logo     medi sukkapiste logo            smartum logo

Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut Kuusamo

Kirkkotie 23 A
93600 Kuusamo
010 525 8801
kuntoutus@coronaria.fi

Aukioloaikamme

Palvelemme 
ma-to klo 8.00-18.00, pe 8.00-16.00

muina aikoina sopimuksen mukaan